Таити – перлата на Френска Полинезия
Пътешествия

Таити – перлата на Френска Полинезия

таити-море-океан-къщи-френска-полинезия

И докато се излежавате на плажа, замечтани за някой още по-красив плаж, ще ви разкажем за Таити. Той е най-големият остров във Френска Полинезия. Част е от архипелага Дружествени острови. Там ще намерите едни от най-невероятните пясъчни плажове в съчетание с ослепително прозрачна синя вода. Казано под секрет, няма да имате нужда от огледала по време на почивката си. Стъпите ли веднъж на това място, въздишките няма да имат край, а красивите спомени ще напомнят дълго за райското кътче. Ако мислите да посетите Таити самостоятелно, сме ви приготвили няколко съвети за пътуващи жени.

Таити – красивата перла на френска Полинезия

таити-океан-сърф-френска-полинезия

Таити е красив остров, на който определено няма да имате време да се зачудите какво да правите. Възможностите за активни дейности там изобилстват. Можете да опитате гмуркане с кислородни бутилки, с шнорхел, да карате уинд или кайт сърф и други. Слънчевите бани и гледката на подводните костенурки нямат нужда от представяне. Там нищо морско не им е чуждо. А когато се изморите от водните спортове? На ваше разположение ще бъдат релаксиращи плажни барове с окачени хамаци, приветстващи със студени напитки и добра музика. Побързайте със запазването на самолетен билет от по-рано, за да получите по-добри цени.

Таити – най-големият остров във Френска Полинезия

къщи-таити-лодка-океан

Резервирайте почивката си в Таити и създайте моменти, за които ще разказвате цял живот. Независимо дали ще направите екскурзията си с любимия човек или със семейството си, дестинацията ще ви очарова. Разгледайте впечатляващите снимки, които сме събрали за вас и няма да ви се разсърдим, ако мислено се пренесете по тези земи. След като ги видите, спокойно можете да включите острова в списъка си с „10-те места, които трябва да посетя“. Наслаждавайте се!

таити-море-плаж-океан-палми

таити-океан-лодка-плаж

таити-океан-къщички-плаж

таити-океан-къщички-природа

океан-таити-плаж-палма

таити-залез-къщи-природа-океан

таити-океан-остров-плаж-палми-пясък

таити-океан-плаж-палми-растения

таити-океан-плаж

таити-плаж-френска-полинезия